Pagina's

zondag 27 juli 2014

Wow for you: kleurrijke screenprint designs

 


WOW for you is een label die staat voor geweldige, kleurrijke screenprint (zeefdruk) designs. Dit doen zij op woonaccessoires en papier en ook in combinatie met superleuke stoffen. Ze waren mij al eerder opgevallen, maar sinds mijn bezoek aan de Woonfabriek in de Villa Arena Woonmall ben ik verkocht. Daar zag ik hun prachtige kussens liggen. Wat hen bijzonder maakt is dat alles met de hand is gemaakt. Ik ben gek op handgemaakte producten! Ze gebruiken de zeefdruk techniek om de designs te drukken op stof of papier. Hun designs zorgen voor een vrolijke frisse noot in je interieur. Een poster met een neon roze hart hangt nu in de kamer van mij jongste dochter (ik heb dit ook laten zien in een eerdere post over Villa Arena). Hou ook hun website in de gaten voor workshops. Hier ben ik erg benieuwd naar.

Foto's door mij gemaakt van producten van NOW for you: foto met de kussens op paletbank in de Woonfabriek en de foto van de poster in de babykamer. Foto stapel kussens via blog 101woonideeen. Alle andere foto's zijn van WOW for you.

zondag 13 juli 2014

Interieurinspiratie voor de slaapkamer

1. Bedroom via Showroom 2. Etsyshop Life under the oaktree 3. Diy dresser by Camille styles 3. Nice corner via Nesting place
1. Bedroom via Tres plus cool 2. Shop Sweet things 3. 4. Bedroom via Poppytalk
 

(Interiorinspiration for the bedroom)
Deze week wil ik het interieur van mijn slaapkamer wat opfrissen. Mijn kleinste slaapt al lang niet meer in de wieg die nog op onze kamer staat. Deze kamer moet weer meer van ons worden. Dus heb ik even wat inspiratie opgedaan online. Ik wil het niet duur of groots aanpakken. Ik ga ook goed in mijn huis rondkijken naar leuks voor de slaapkamer.
 

woensdag 9 juli 2014

De allerleukste baby sandalen

The coolest baby sandals!
Beeld Sophia Webster kinderschoenen gevonden via Chloe Fleury
 
Ik vind de kinderschoenen van de super getalenteerde Sophia Webster echt prachtig. De leren baby sandalen zijn met de hand gemaakt in Engeland. Ook de print is er handmatig op gedrukt (screen printed). De schoentjes zijn wel prijzig. Je moet er 150 pond voor over hebben. Die zal ik niet snel kopen, maar ze zijn wel echt heel erg leuk.

Sophia maakt ook volwassen pumps. Die zijn ook helemaal geweldig! Bekijk ze op haar site.

vrijdag 4 juli 2014

Babyhapje: Zoete aardappel met sperziebonen

 
Samen met mijn moeder ben ik de wereld van de babyhapjes opnieuw aan het ontdekken. Mijn jongste is nu zes maanden en echt toe aan vaste hapjes. Als ik zelf eet, zie ik haar nieuwsgierig meekijken en smakken. Met weemoed denk ik terug aan de veel te korte tijd dat ze hunkerde naar mijn melk en dat ze hier meer dan genoeg aan had, maar dat is nu echt voorbij. Ik geef haar nu drie keer per dag borstvoeding en daarnaast eet ze een fruithapje en een groente hapje en drinkt ze water of sap.
 
Zoete aardappel is mijn meest favoriete ingrediënt voor een babyhapje en mijn baby vind dat ook. Dat komt vast door die lekkere zoete smaak. Ik gebruik zelf de Babycook van Beaba om groente te stomen en groente en fruit te mixen tot een puree. Ik vind het een geweldig handig ding! Echt een aanrader. Hier onder kan je lezen hoe wij het eerste hapje met zoete aardappel hebben gemaakt.
 
Babyhapje: Zoete aardappelen met sperziebonen
1. Was de zoete aardappel en verwijder daarna de schil. Snij de geschilde aardappel in plakjes.
 
2. Was de sperziebonen en verwijder vervolgens de bruine uiteinden. Snij dan de sperziebonen in stukjes.  
 
3. Kook de plakjes zoete aardappel in een pan met water tot ze gaar zijn. Doe hetzelfde met de sperziebonen.

 Of heb je een Babycook net als ik? Stoom dan de aardappel en de sperziebonen in de Babycook. 

4. Prak de zoete aardappel en sperziebonen of mix deze ingrediënten met en staafmixer, keukenmachine of in de Babycook, tot een gladde massa. En klaar is dit heerlijke frisse zoete en gezonde hapje!
 
Tip:
- Voeg net wat meer zoete aardappel toe dan sperziebonen voor een iets meer zoetere smaak.
- Voeg wat boter erbij om het hapje meer smeuïg te maken.
- Maak een grotere hoeveelheid, verdeel die in meerdere porties en bewaar deze ieder apart in, bijvoorbeeld een diepvrieszakje of bakje, in de vriezer.
 
Bon appetit baby!