Pagina's

woensdag 29 oktober 2014

De kleurrijke vrolijke collectie van Donna Wilson


Ik word altijd vrolijk van de collecties van Donna Wilson. Ik hou van hoofden en gezichten op woonaccessoires (klinkt wel een beetje creepy zo). Daarnaast vind ik de eenvoud van haar figuren en haar retroachtige kleurcombinaties altijd erg verfrissend.

De woonaccessoires van Donna Wilson gebruik je om bijvoorbeeld een kinderkamer helemaal af te maken. Ik denk dat ik een kussen ga kopen voor mijn kleinste. Zij heeft nog echt een babykamer met veel zachte pastels. Ze wordt al weer bijna 1 jaar en ze kijkt haar ogen uit. Dus het wordt tijd voor wat meer uitgesproken woonaccessoires met wat meer stevigere kleuren in haar kamertje. Ik ben altijd ontzettend kritisch voor de kinderkamers, maar nu wijst mijn neus echt naar deze laatste collectie van Donna Wilson. Zie hier onder mijn favorieten!


Donna Wilson maakt nog veel meer mooie dingen, zoals servies en zelf kleding. En allemaal in die zelfde leuke stijl. Neem een kijkje op haar site en geniet er van!

Bron foto's: Donna Wilson

De producten van Donna Wilson kun je in Nederland vinden bij Femkeidoshop en Buitendenlijntjes.

vrijdag 24 oktober 2014

H&M All for children collectie 2014

H&M Poncho via Dinky and Dandy
Ook dit jaar is de Hennes and Maurits All for my children collectie voor Unicef weer superleuk! Wanneer het op 30 oktober verkrijgbaar is ga ik gelijk voor de geweldige vogelponcho die je hierboven ziet.

Ik vind echt dat kinderkleding niet gek genoeg kan zijn. Mijn meisje van 5 is pas geleden nog verkleed als berenprinses naar het juffen- en meesterfeest op school gegaan. Met inderdaad de witte pluizige berenmuts compleet met pluizige berenklauwen uit de H&M All for my children collectie van vorig jaar. En zo heeft zo nog meer items uit deze collectie waar zij het hele jaar door thuis, op school, op feestjes en buiten plezier van heeft. We hebben weer zin in een paar leuke fantasierijke speelse items. Zie hier enkele van mijn favorieten.

25% Van de opbrengst gaat naar Unicef. Dus je helpt er gelijk andere kinderen mee. Daar hou ik van!

 

H&M: Kameleon tas, berenmuts, romper, egelmuts, jas en joggingbroek via Dinky and Dandy, Sweaters, rokje en schoenen via Little fashionistas closet


zondag 12 oktober 2014

Superhelden trend voor kids

Superhero lamp/The Youngsters
Hoe cool is de superhelden trend voor kinderen? Houden we niet allemaal van superhelden? Iconische superhelden die vechten tegen het kwaad in de wereld. Als je kijkt naar hoe het de wereld vergaat, zou je willen dat ze echt bestonden. Zolang dit niet het geval is moeten we onze innerlijke superheld aanspreken. En daar horen coole kleding en accessoires bij. Voor zowel kinderen als volwassenen zie je veel op superhelden geïnspireerde mode en allerlei andere producten. Vooral voor kids kun je helemaal los gaan. En niet alleen tijdens Halloween.
 
Batman bestaat dit jaar 75 jaar. Daarom heb ik superleuke kleding en woonitems voor kinderen verzameld, geïnspireerd op deze mysterieuze, nostalgische, donkere superheld.

Fleece plaid met capuchon/H&M
Batgirl poster by Mini and Maximus in het huis van blogger Vosgesparis, Superhero poster by MiniWilla/via Pinsta.me Cirkusfabriken
Sweater BANGBANG CPH/Springstof
Dress Beau Loves/Le petit organic, Muts/Zara
Batman muurstickers/The birds and bees, Kussens Batboys/Little Pop Studio
Sweater Superfly BANGBANG CPH/Springstof
Superhero trend for kids.

woensdag 8 oktober 2014

Mijn aanbevolen favoriete handgemaakte producten op Great.ly

 
Great.ly koppelt makers aan smaakmakers
Hierboven vind je mijn aanbevolen favorieten op Great.ly! Great.ly is een super interessante online marktplaats met handgemaakte producten. Wat deze marktplaats zo bijzonder maakt is dat het de makers van de producten koppelt aan smaakmakers. Smaakmakers zijn creatieve merken of persoonlijkheden online die een bepaalde invloed hebben via blogs of social media. Zij zijn constant op zoek naar leuke en unieke producten om te kopen of ter inspiratie. Zij hebben een passie om al het leuks wat ze tegen komen te delen met hun publiek. Een publiek die hen volgt, omdat ze vertrouwen hebben in de smaak van deze smaakmakers. De makers van de leuke handgemaakte producten hebben het moeilijk om op te vallen en hebben er veel baat bij wanneer hun producten worden aangeprezen door smaakmaker. Great.ly faciliteert dit door smaakmakers de mogelijkheid te bieden om een eigen shop te openen met hun meest favoriete producten van de makers die aangesloten zijn.


Je eigen online shop
De bekende blogger en smaakmaker Holly Becker (blog: Decor8) heeft momenteel de meest populaire shop op Great.ly. Het voordeel voor de smaakmaker is dat zij of hij deelt in de opbrengst van ieder product dat wordt verkocht vanuit de eigen shop. Dit geeft de smaakmaker ook echt het gevoel een eigen shop te hebben. Dit heb ik op nog geen enkele andere marktplaats terug gevonden. Etsy was een van de eerste die in 2013 begon met het concept Smaakmakers. Ze begonnen met hele grote smaakmakers, zoals bijvoorbeeld Martha Stewart, die hun meest favoriete selecties van producten op Etsy konden samenstellen voor hun publiek. Nu kan een ieder die een blog of website heeft zich hiervoor aanmelden. Ik kan alleen nergens op Etsy een verdienmodel terugvinden. Wat is dan het voordeel voor de smaakmakers? Ik heb het nog niet gevonden. Al weet ik zeker dat in ieder geval de hele grote smaakmakers er flink aan moeten verdienen. Mocht iemand bekend zijn met een voordeel/verdienmodel voor smaakmakers op Etsy dan hoor ik dit graag. Wat Great.ly zo bijzonder maakt is dat dit platform van makers en smaakmakers duidelijk is gebaseerd op een verdienmodel voor iedereen op het platform.

Onduidelijk toelatingsbeleid
Een shop op Great.ly spreekt mij enorm aan. Het is voor velen toch een droom om een online shop te hebben met leuke producten? Ik weet alleen niet hoe streng een aanmelding wordt beoordeeld. Ik ga het misschien proberen, dus dan zal ik er wel achter komen. Ik vind dat ik best smaak heb en ik heb als blogger een enorme passie om zaken te delen die ik heel leuk vind. Daarnaast kan ik meer ervaring opdoen met de promotie van een shop en het opbouwen van een publiek en kan ik er misschien ook nog wat aan verdienen. Ik ben erg benieuwd naar jullie mening over dit concept.

My featured favorites on Great.ly. A Marketplace where makers en tastemakers work together.

woensdag 1 oktober 2014

De vragen die belangrijk zijn om te stellen bij het bekijken van een potentiele trouwlocatie

 
Open trouwlocatie route
Afgelopen zondag heb ik samen met mijn 'husband to be' trouwlocaties bezocht tijdens de open trouwlocatie route. Echt een aanrader, zo'n open dag! Je kan op een dag meerdere locaties bekijken en overal wordt je ontzettend gastvrij ontvangen. Vaak met een lekker drankje en soms een hapje. Op de trouwlocaties troffen we ook andere belangrijke partijen aan zoals een DJ of een trouw beambte. Ik was op een van de locaties erg enthousiast over een DJ-opstelling met licht en geluid. Ik wist niet eens dat ik hier om gaf! Ineens vind je echt alles belangrijk voor je trouwdag.
 
Cheat sheet
Van te voren heb ik mij goed voorbereid en ben ik op zoek gegaan naar vragen die je kan stellen bij een bezoek aan een trouwlocatie. In de 'cheat sheet' hier onder kan je de vragen vinden die ik belangrijk vond om te stellen. Misschien heb jij er ook wat aan. 



Flinke verschillen
Het was opvallend hoe verschillend de trouwlocaties zijn van elkaar. De ene locatie vonden we bijvoorbeeld alleen mooi voor een trouwceremonie (het is namelijk een wens van mij om in het voorjaar en in de openlucht te trouwen). Een andere locatie vonden we weer geweldig om de dinerzaal en een andere weer om de feestzaal.
 
Catering
Bij alle trouwlocaties die we hebben bezocht willen ze dat je gebruik maakt van hun catering. Eerst vond ik dit helemaal niets. Dat is vast heel saai voedsel allemaal, dacht ik. Ik was uiteindelijk blij verrast door het diverse aanbod aan gerechten uit alle winstreken voor een diner, buffet en hapjes. Er wordt daarbij vaak gewerkt met buitenlandse koks. Ook Surinaamse koks bijvoorbeeld. Erg fijn om te weten.
 
Best heavy allemaal 
Deze open trouwlocatie route heeft ons flink geholpen om een beeld te vormen over wat er allemaal wordt aangeboden en waar je nog meer aan kan denken. Heavy hoor! Het is niet niets zo'n huwelijk. En het kost nogal wat. Je kan het zo gek en zo bont maken als je zelf wilt. We gaan zeker nog meer trouwlocaties bezoeken, voordat we echt een keuze gaan maken. Het is ons zondag in ieder geval wel gelukt om een trouwdatum uit te kiezen! 
 
Bekijk mijn pinterestbord 'bride to be' voor meer huwelijksinspiratie!