Pagina's

About me

Ik ben Cindy. Een mama van 35, volop genietend van mijn twee dochters. Na 10 jaar ben ik nog steeds verliefd op hun papa die mij eindelijk ten huwelijk heeft gevraagd (het moest echt niet langer duren). Verslaafd aan alles over wonen, woonbladen, woonprogramma’s, woonbeurs, woonsites en noem maar op. Daarnaast heb ik een passie voor mode, kunst, architectuur en eigenlijk alles wat met liefde en zorg wordt gemaakt. Dus ook taarten, films, tuinen, eten, dans, allerlei producten en noem maar op. Ik heb geen bijzondere specialiteiten, maar kan van alles wat. Internetsites maken, haken, breien, knutselen, haren vlechten, feestjes aankleden, organiseren, woon- en kledingstyling en nog veel meer. Mijn hoofd loopt vaak over met ideeën voor leuke projectjes, vaak voor en met onze kinderen en voor ons huis. Ik ben een absolute pinterest verslaafde.

Ik ben 1 van de 10 winnaars van het Villa Arena Blogevent in 2014. Georganiseerd door Villa Arena, Blogtoday, vt wonen en Flair. Samen met de andere winnaars heb ik Master classes gewonnen die door toonaangevende bloggers zijn gegeven. Door hier aan deel te nemen kon je de nieuwe Villa Arena blogger 2014 worden.

Op mijn lifestyleblog schrijf ik het meeste over doe-het-zelf-projecten, interieur, mode en kidsstuff. Wil je adverteren op mijn blog of op een andere manier een bijdrage leveren aan mijn blog? Mail mij dan via zomooiblog@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten