Pagina's

dinsdag 18 februari 2014

Shoppen in Antwerpen

 
Diverse stoffen, waaronder twee grote slopen van Petit Pan
Voor Valentijn heb twee leuke dagen met hotel, in Antwerpen door gebracht met mijn Valentijnman (hij is ook nog op Valentijnsdag jarig) en mijn meiden. Dit was het eerste uitstapje buiten Nederland met onze jongste dochter. 
Het resultaat van een dagje shoppen in Antwerpen zijn een paar leuke stofjes en wat leuke woonaccessoires. Van te voren wist ik al dat ik de winkel Petit Pan wilde bezoeken. De winkel in Antwerpen is de eerste winkel buiten Frankrijk van dit label. Ze verkopen kleurrijke woonaccessoires en kinderkleding gemaakt van eigen stoffen en fournituren. De winkel is even kleurrijk en prachtig als de webwinkel. Je voelt je als een kind in een snoepwinkel. Mijn oudste dochter rende letterlijk van hot naar her in deze winkel. En ze was niet het enige kind die dit deed. Bij Petit Pan heb ik de stofjes, slopen en de kussen in de vorm van een wolk gekocht voor in een van de kinderkamers. Van de verkoopster kreeg mijn dochter nog een leuk katoenen tasje. Aan de overkant van Petit Pan vond ik Juliaja's shop. Dit is een leuke trendy wol- en stoffenwinkel. Hier heb ik ook een leuk stofje gevonden. De stoffen kan ik verwerken in heel wat leuke projectjes. Sinds kort oefen ik op een naaimachine die ik van mijn zus heb gekregen. Zij is een docent textiele vormgeving en ik kan ontzettend veel van haar leren. Bij Sissy Boy heb ik de plastic theepot en opbergzakken gevonden. Bij Sissy Boy kun je terecht voor stoere woonaccessoires en kleding van diverse merken. De opbergzakken komen in mijn werkkamer (nu nog een rommelkamer) te staan om wol, cadeau- en behangpapier in op te bergen. Voor de theepot zoek ik nog een plekje. In volgende berichten zal ik laten zien waar al dit moois terecht is gekomen.
 
Gevoerde stof en geplastificeerde stof van Petit Pan
 
Stof van Stenzo kids via Julija's shop
 
 Wolkkussen van Petit Pan
 
Wolkkussen van Petit Pan
 
Gieter van Basket and B via Sissy Boy
 
Wastebag Plastic en Clothing via Sissy Boy
 
Tasje Petit Pan
Ik heb al deze items gevonden in het oude gedeelte van het stadscentrum van Antwerpen. hier vind je veel unieke, inspirerende en leuke winkels op het gebied van mode, wonen, design, vintage en eten. Voor de liefhebbers is deze omgeving zeker een aanrader. Ik zou hier wel dagen kunnen doorbrengen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten