Pagina's

zondag 14 december 2014

Superleuk dennenboom knuffel popje met een boodschapkaartje om te versturen met kerst van Kekekaka

 
Hoe leuk zal het zijn als ik dit te leuke dennenboom popje naar een van mijn dierbaren stuur met kerst? Deze handgemaakte "message doll" van Kekekaka (wel een aparte naam) komt leuk ingepakt in een doosje met een kaartje waarop je een leuke boodschap kan schrijven. Een lieve kerstgroet bijvoorbeeld.
 
De "message doll" van Kekekaka kan je kopen op de marktplaatsen Folksy en Etsy. Ik had nog nooit eerder van Folksy gehoord. Via Pinterest kwam ik er in eens op. Hier worden echt hele leuke handgemaakte producten verkocht. Daarnaast heeft Folksy ook een interessante blog met handige tips voor creatieve ondernemers.

Kekekaka heeft ook een kerstkaart gemaakt met daarop het dennenboom popje. Misschien wel leuk om bij het knuffelpopje mee te sturen.
 
 
 
De makers achter Kekekaka halen hun inspiratie uit fabels en uit onze alledaagse omgeving, zoals zij dat zelf beschrijven. Ze maken nog veel meer leuke andere "message dolls", maar ook kaarten, broches, kussenslopen en T-shirts. Allemaal met eigen designs.
 
Cute treeman messagedoll to send for Christmas.
 

1 opmerking:

  1. Ontzettend bedankt voor de leuke tips! Erg inspirerend!!!

    BeantwoordenVerwijderen