Pagina's

zaterdag 26 januari 2013

My blog experience in December

 
O wat is het moeilijk om blogberichten te schrijven en te plaatsen in de voor mij altijd drukste maanden van het jaar: december en januari. Op mijn werk en in mijn privéleven was het een gekkenhuis en dan werd ik ook nog ziek. Ik heb respect voor al die bloggers die stoïcijns berichten blijven plaatsen dwars door drukke en door goede en slechte tijden heen. In mijn hoofd gaat het allemaal nog wel door, maar er komt geen letter op papier (zeg maar). Ik ben wel door gegaan met pinterest om inspiratie en ideeën te blijven opdoen en op te slaan. Ik ga in in ieder geval gewoon weer door met mijn blog en ik heb er ontzettend veel zin in 
In de tussentijd heb ik wel veel nagedacht over wat ik echt leuk vind om over te berichten op mijn blog. Ik wil bijvoorbeeld minder, zoals ik in november had aangekondigd, artikelen schrijven die geheel gaan over laatste trends op het gebied van mode of interieur. Ik vind het interessanter om te schrijven over hoe trends (van alle tijden) door ons worden vertaald naar het alledaagse leven en waar we onze inspiratie vandaan halen. Blogs die strak over de laatste trends of catwalks rapporteren zijn er ook genoeg als je daarin geïnteresseerd ben.
Verder lijkt het mij leuk om mensen te interviewen die iets doen binnen de niche van mijn blog (diy, interieur, mode en kids). Hiervoor ben ik allerlei tips over interviewen en leuke vragen aan het onderzoeken op het internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten