Pagina's

donderdag 12 juni 2014

10 Redenen om te shoppen bij de Villa Arena Woonmall


Eerste rij: producten van de Woonfabriek, Tweede rij:  kopjes van Piet Hein Eek/Douwe Egberts cafe en de rest van de Woonfabriek, Derde rij: bank van Hulshoff, manden van de Woonfabriek en de kaarshouders van Haco

Wie gaat er tegenwoordig nog naar een woonmall? Dat dacht ik eerst ook, maar daar denk ik nu echt anders over! Doordat ik 1 van de 10 winnaars ben van het Villa Arena Blogevent, heb ik de kans gekregen om de Villa Arena woonmall in Amsterdam goed te ontdekken. Ik ben er in korte tijd 4 keer geweest om diverse blogopdrachten uit te voeren. Wellicht ken je Villa Arena ook van verschillende woonprogramma's op tv, maar is het in het echt ook leuk? Ja zeker! Dus ga gewoon eens een kijkje nemen bij Villa Arena, want het is echt de moeite waard! Nog niet overtuigd? Ik kan je wel 10 redenen geven om te shoppen bij Villa Arena.

 1. Je kunt producten zien en voelen
Ik weet hoe makkelijk het is om je woonspullen online te kopen. Maar waar ik vaak tegen aanloop is dat ik heel veel tijd kwijt ben om te beslissen of ik een product wel of niet (durf) te kopen. Het is niet makkelijk om iets te kopen wat je meestal niet in het echt hebt gezien. Klopt de kleur met hoe je het op je computerscherm ziet? Hoe zal het aanvoelen in het echt? Bij Villa Arena kan je alle producten in de winkels zien, voelen en zelf ruiken als je dat wil. Je zal hier niet makkelijk een vergissing begaan. En accessoires en kleine meubels neem je gelijk mee naar huis "instant gratification"!

2. Social shopping, social experience
Live shoppen is gewoon heel gezellig! Villa Arena is een plek waar je goed in je eentje naar toe kunt, maar je kunt er ook iedereen mee naar toe nemen. Ik ben een keer geweest met mijn zus, een keer met mijn moeder en een keer met mijn vriend en kids. Daarbij ben ik alleen maar vriendelijke winkelmedewerkers tegengekomen die altijd in zijn voor een gezellig praatje.

3. Deskundig advies
Naast het gezellige praatje met winkelmedewerkers, geven zij jou ook deskundig advies over hun producten. Dit is echt een pluspunt.

4. Je kan de beweging best gebruiken
De winkels zijn ruim en er is echt heel veel te zien. Bijna onbewust leg je heel wat meters af en verbrand je calorieën. Neem je stappenteller mee! Mooi meegenomen toch?

 5. Veel keus en alle stijlen
Bij Villa Arena vind je 50 ruime woonwinkels onder een dak. Het aanbod is divers. Alle producten voor je huis kun je hier vinden. Van uiteenlopende woonaccessoires en kunst, tot en met diverse meubels, badkamers en keukens. Bij Villa Arena weet je zeker dat je iets kunt vinden wat perfect zal passen bij jouw huis en stijl, omdat er echt veel keuze is.

6. Geschikt voor ieders portemonnee
Of je nu veel of weinig te besteden hebt, je kunt altijd iets leuks vinden bij Villa Arena. Met een leuke kandelaar en een leuke vaas of een leuke poster, kun je je interieur leuk opfrissen en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Maar als je op zoek bent naar designproducten die wel wat mogen kosten, kun je ook bij Villa Arena terecht.

Deze leuke poster met een neon roze hart heb ik gescoord bij de Woonfabriek voor de babykamer!
7. Je kunt er lekker eten
Bij Villa Arena kun je ook goed terecht voor een hapje en een drankje op diverse plekken. Mijn favoriet is de ijs- en chocoladesalon Australian, aan het begin van de Villa Arena woonmall.

8. Kidsvoorzieningen
Villa Arena heeft een kinderpleintje. Leuk voor je kids! Daarnaast is er Ballorig, een overdekt speelparadijs, pal naast Villa Arena! Dit vind ik persoonlijk geweldig. Ik kon lekker rustig langs de winkels blijven struinen, terwijl mijn kids lekker met hun vader los konden gaan in de Ballorig.

9. Ontdekken
Iedere keer als je naar Villa Arena komt, ontdek je weer een nieuw product dat je nog niet eerder kende of een nieuwe manier om iets neer te zetten en te stylen, die je zelf nog niet had bedacht. Het is zeker ook een plek om heel wat inspiratie voor je huis op te doen.

10. Goede parkeervoorzieningen
Een niet onbelangrijk punt is dat de parkeervoorziening bij Villa Arena goed bereikbaar is en vanuit de garage stap je zo de woonmall in. Lekker makkelijk.


Laat het weten als je iets moois hebt gevonden bij Villa Arena! Ik lees graag jullie reacties.
Praat ook mee over Villa Arena via Twitter en Facebook.
Daarnaast kan je Villa Arena ook vinden op Pinterest en Instagram.
Bezoek ook hun website voor meer informatie: http://www.villaarena.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten