Pagina's

woensdag 1 oktober 2014

De vragen die belangrijk zijn om te stellen bij het bekijken van een potentiele trouwlocatie

 
Open trouwlocatie route
Afgelopen zondag heb ik samen met mijn 'husband to be' trouwlocaties bezocht tijdens de open trouwlocatie route. Echt een aanrader, zo'n open dag! Je kan op een dag meerdere locaties bekijken en overal wordt je ontzettend gastvrij ontvangen. Vaak met een lekker drankje en soms een hapje. Op de trouwlocaties troffen we ook andere belangrijke partijen aan zoals een DJ of een trouw beambte. Ik was op een van de locaties erg enthousiast over een DJ-opstelling met licht en geluid. Ik wist niet eens dat ik hier om gaf! Ineens vind je echt alles belangrijk voor je trouwdag.
 
Cheat sheet
Van te voren heb ik mij goed voorbereid en ben ik op zoek gegaan naar vragen die je kan stellen bij een bezoek aan een trouwlocatie. In de 'cheat sheet' hier onder kan je de vragen vinden die ik belangrijk vond om te stellen. Misschien heb jij er ook wat aan. Flinke verschillen
Het was opvallend hoe verschillend de trouwlocaties zijn van elkaar. De ene locatie vonden we bijvoorbeeld alleen mooi voor een trouwceremonie (het is namelijk een wens van mij om in het voorjaar en in de openlucht te trouwen). Een andere locatie vonden we weer geweldig om de dinerzaal en een andere weer om de feestzaal.
 
Catering
Bij alle trouwlocaties die we hebben bezocht willen ze dat je gebruik maakt van hun catering. Eerst vond ik dit helemaal niets. Dat is vast heel saai voedsel allemaal, dacht ik. Ik was uiteindelijk blij verrast door het diverse aanbod aan gerechten uit alle winstreken voor een diner, buffet en hapjes. Er wordt daarbij vaak gewerkt met buitenlandse koks. Ook Surinaamse koks bijvoorbeeld. Erg fijn om te weten.
 
Best heavy allemaal 
Deze open trouwlocatie route heeft ons flink geholpen om een beeld te vormen over wat er allemaal wordt aangeboden en waar je nog meer aan kan denken. Heavy hoor! Het is niet niets zo'n huwelijk. En het kost nogal wat. Je kan het zo gek en zo bont maken als je zelf wilt. We gaan zeker nog meer trouwlocaties bezoeken, voordat we echt een keuze gaan maken. Het is ons zondag in ieder geval wel gelukt om een trouwdatum uit te kiezen! 
 
Bekijk mijn pinterestbord 'bride to be' voor meer huwelijksinspiratie!
 

1 opmerking:

  1. Handig om dit lijstje bij je te houden! Ga het aankomende zomer toch bij me neerleggen!

    BeantwoordenVerwijderen