Pagina's

zaterdag 22 november 2014

Ik heb meer dan 33.000 volgers op Pinterest!

 
Meer dan 30K volgers op Pinterest
Ik heb meer dan 33.000 volgers op Pinterest! En ik weet niet eens echt hoe dit is gebeurd. De laatste weken stijgt mijn aantal volgers met meer dan 1000 per dag! Echt heel bijzonder en leuk! Ik heb me gelijk inschreven als bedrijf/blogger op Pinterest, zodat ik mijn statistieken kan bekijken. Echt een aanrader bij stijgende volgersaantallen.
 
Voorheen alleen op uitnodiging op Pinterest
Toen ik op Pinterest begon kon je alleen op uitnodiging binnenkomen. Ik ben uitgenodigd door een enthousiaste trainer die een social media workshop gaf aan mij en mijn collega's. Ik bekeek de borden van anderen toen al een tijdje op Pinterest, maar ik kon voorheen dus nog geen eigen borden maken.
 
Verzamelen als een way of live
Toen ik eenmaal binnen was op Pinterest ben ik eigenlijk gelijk een fanatieke pinner geworden. Pinterest past totaal in mijn lifestyle en maakt voor mij het leven wat makkelijker. Ik ben al mijn hele leven verslaafd aan het verzamelen van (voor mij) mooie plaatjes en ik bewaarde deze echt overal! In plakboeken, lades, dozen, agenda's op muren (in mijn tienerkamer hingen 88 posters en voor meer was er geen plek), prikborden, moodboards, mijn computer en mijn mobiel (ik heb altijd extra geheugen nodig).
 
Toen ik jong was gingen de plaatsjes die ik verzamelde vooral over artiesten en toen ik ouder werd over mode en interieur. Ieder project startte ik altijd met een moodboard of plakboek. Daarbij kocht ik ongelofelijk veel bladen, omdat ik altijd inspiratiehongerig ben (en het is niet dat ik niet buiten kom ofzo). Dit koste mij veel geld.  
 
Online plaatjes verzamelen op thema op Pinterest
Maar toen was daar - fantaseer hier nu hemelse muziek bij - Pinterst!!!! Ik kon hier plaatjes verzamelen op thema!!! Ik hoef denk ik niet uit te leggen hoe makkelijker mijn leven vanaf toen werd. Het duurde nog een tijdje voordat ik mijn lades en dozen vol met plaatjes weg kon doen (je weet maar nooit, Pinterest kan er mee stoppen), maar nu ben ik al een tijdje volledig over gestapt op het Pinterestsysteem ;). 
 
De grootste voordelen van Pinterest voor mij:
- Ik kan volop inspiratie op doen voor alle projecten in het leven (ik heb Pinterest zelf onder de ambtenaren op mijn werk geïntroduceerd bij een project).
- Ik kan de borden volgen van andere inspirerende plaatsjesverzamelaars op Pinterest.
- Met internet heb ik altijd toegang tot mijn borden en plaatjes. Vaak ook handig als ik een verkoper in de winkel wil laten zien wat ik precies zoek, of wat ik uit de winkel online heb gezien.
- Via de plaatjes heb ik ook toegang tot de geweldige artikelen, video's of andere foto's achter een plaatje op Pinterest.
- Ik kan mijn inspiratie en plaatjes delen met anderen. Anderen kunnen mij volgen.
- Ik kan geheime, niet zichtbare borden, aanmaken voor privéprojecten, zoals een babykamer, geboortekaartje of werken aan een eigen label.
- Ik kan (geheime) borden delen met andere Pinterestgebruikers, zoals mijn beste vriendin. 
- Ik hoef geen knipsels uit dure bladen te bewaren in plakboeken, lades, dozen, op prikborden, etc. Scheelt thuis weer wat chaos.
 
Dus mijn dank aan mijn volgers op Pinterest, omdat jullie mijn borden met plaatjes die ik verzamel inspirerend genoeg vinden om te volgen. Sharing is loving!
 
Bedankt Pinterest, dat jullie voor orde in mijn leven hebben gezorgd.
 
En last, but not least, bedankt aan de workshoptrainer die zichzelf de enthousiasmeur noemt, dat je mij heb uitgenodigd op Pinterest. Het voelt extra speciaal dat ik al op Pinterest zat toen je alleen nog op uitnodiging kon mee doen.
 
Hier onder vind je mijn lievelingspins van een aantal van mijn borden op Pinterest.
 
Normaal plaats ik ALTIJD een bronvermelding onder een foto. In deze post heb ik dit niet gedaan. Alvast mijn excuses als dit nodig is, maar deze plaatjes gaan over mijn borden op Pinterest. Op mijn borden kan je de pins terugvinden en ook terugzien waar ik de pins heb gevonden. Dus ik zie jullie op Pinterest! 
 
Via mijn Pinterestboard Baby girl
 
Via mijn Pinterestbord Indoorplants
 
Via mijn Pinterestboard Fashion favorites
 
Via mijn Pinterestboard My blog Zo Mooi
 
Via mijn Pinterestboard Zo mooi blog Wishlist
 
Via mijn Pinterestboard Things i love for my home
 
Via mijn Pinterestboard Chrochet and knitting
 
Via mijn Pinterestboard Hairstyles
 
Via mijn Pinterestboard Print, posters and art
 
Via mijn Pinterestboard Bride to be
 
Via mijn Pinterestboard Christmas
 
Via mijn Pinterestboard Sewing
 
I got 30K + followers on Pinterest!
 
Normally , I ALWAYS credit a picture on my blog. In this post, I have not done so. I apologize in advance if this is necessary, but these pictures are about my boards on Pinterest. You can find these pictures on my boards and see where I found them . So I see you on Pinterest !
 

2 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd! Leuke boards heb je, ben je gelijk gaan volgen! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Lauriette! Jij ook gefeliciteerd, want Jij hebt nog veel meer volgers op Pinterest. Je hebt ook hele leuke boards. Ik volg jou ook! ;)

      Verwijderen