Pagina's

vrijdag 12 september 2014

Een geweldig nieuw merk voor woonaccesoires voor de kinderkamer: The Velvet Egg

Ik heb vandaag een geweldig nieuw merk ontdekt voor woonaccessoires! The Velvet Egg! Ze hadden mijn Twitterbericht over kindermode op mijn blog, aan hun favorieten toegevoegd. Ik ging kijken wie ze waren en toen maakte mijn hart een sprongetje.
 
Normaal post ik nooit twee berichten op een dag, maar ik kon niet wachten om dit met jullie te delen. Mijn liefde voor grafisch werk, vergrijsde pastels in combinatie met wit en zwart, stof, papier en woonaccessoires, komen allemaal bij elkaar bij The Velvet Egg. 
 
De stijl van The Velvet Egg, zo zou mijn blog er uit moeten zien. Nee wacht, mijn hele huis! Ik kan met gemak een kinderkamer afstijlen met hun producten. En ze zijn niet duur! Alles is te koop in hun eigen online shop of op hun Etsyshop.
 
Op mijn verlanglijstje staan hun kussen, de poster met ogen, stickers en kaartjes. Bijna alles dus. Ik laat het hier weten als ik wat heb gekocht.

The Velvet Egg komt uit de creatieve koker van Catherine Vandenberg en Elle Nelson, die de krachten hebben gebundeld.
 
Ollie & Seb's haus is verantwoordelijk voor de prachtige styling van de producten van The Velvet Egg op alle foto's hier boven.
 
(Today i descovered The Velvet Egg, a new homedecorating brand.)

Productfoto's The Velvet Egg

1 opmerking:

 1. Hoi Cindy, via Google kwam ik op jouw blog. Leuk!
  Wist je ook dat ik Velvet Egg verkoop voor de Nederlandse markt?
  Scheelt je porto ;-)

  Groetjes,

  Stephanie Koster
  Coos-je.nl

  BeantwoordenVerwijderen