Pagina's

zondag 2 november 2014

Diy: Te leuke kartonnen dozen met goudgeverfde schuine vlakken


Ik heb zoveel kartonnen dozen liggen met de bedoeling om hier ooit wat mee te doen. Hier is meer dan genoeg inspiratie voor te vinden op Pinterest, maar ik heb hier nog nooit echt iets mee gedaan. Tot nu!


Via Pinterest kwam ik notitieboekjes tegen met een kartonnen kaft die waren opgeleukt met een schuin goud vlak. Ik vond ze gelijk helemaal leuk. Het oogt puur, minimalistisch, grafisch en het heeft een beetje glamour.

Ik heb altijd wel wat goudkleurige verf in huis. Dus ik dacht, wat heb ik in huis wat van karton is, waarbij ik dit idee kon uitvoeren? Inderdaad! Heel wat kartonnen dozen! Dus ik ben aan de slag gegaan met de verf en behangplakband om de vlakken af te plakken en zie het resultaat. Ik was echt binnen 15 minuten klaar!



Ik hou er van dat je nog kan zien dat het kartonnen  zijn. De rustig ogende dozen passen perfect boven op de kasten in mijn werkkamer,  die al vol staan met genoeg kleurrijke materialen en prints.  Ik ben er blij mee.
 
Heb jij ook nog wat dozen liggen? Op deze manier geef je ze snel een nieuwe look die bij je kamer past in de kleur of kleuren die jij leuk vindt. Gewoon doen!
 
DIY goldpainted cardboard boxes.
 

2 opmerkingen:

  1. leuk cindy! tijdens de histor challenge ook ooit een kistje met van die halve vlakke zoals op de rechterfoto gemaakt, Vind jouw idee ook super leuk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Desiree! Ja, ik ken die Histor Challenge. Ik heb ook nog een saai kastje. Misschien voer ik dit idee ook hier mee uit. Grtz

      Verwijderen