Pagina's

zondag 11 november 2012

Maison Martin Margiela with H&M

Vanaf 15 november 2012 is bij H&M de Maison Martin Margiela with H&M collectie in geselecteerde winkels en via de webwinkel van H&M te koop. Deze collectie is niet geheel mijn stijl, maar indien je houdt van een minimalistische look met oversized elementen en volumes, dan zal je deze collectie zeker waarderen. De collectie bestaat uit 104 items die je goed met andere stijlen kan combineren. Mijn favoriete items voor dames uit deze collectie zijn de schoenen met doorzichtige sleehakken, een asymmetrische zwarte jurk, een witte skinny broek, een boyfriend colbert en een handschoen als handtas.
 
 
 
Mijn favoriete items voor mannen zijn de pakken en een imitatie bontjas.
 
 
De Maison Martin Margiela with H&M collectie is op 15 november vanaf 9.00 uur (en online vanaf 10.00 uur) in de volgende speciaal geselecteerde winkels te vinden:
 
- H&M Amsterdam - Dam
- H&M Amsterdam - Kalvertoren
- H&M Den Haag - Wagenstraat
- H&M Maastricht - Mosae Forum
- H&M Rotterdam - Beursplein
- H&M Utrecht - Hoog Catharijne

De eerste 120 klanten mogen in groepjes van 30 personen, 10 minuten winkelen in de shop-in-shop waar de vrouwencollectie van Maison Martin Margiela with H&M te vinden is. In het mannendeel van Maison Martin Margiela with H&M en in de rest van de H&M winkel mag iedereen vrij shoppen.
 
Wat vind jij leuk aan de Maison Martin Margiela with H&M collectie?
 
Deel dit bericht met je vrienden als je het leuk vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten